آموزش انواع غذاهای فرنگیآموزش غذاهای سنتیآموزش کیش لورن فرانسویپنیر پیتزاجوزهندیخامهدستورپخت کیش لورندسرژامبونسایت آموزش آشپزیسایت دوستی هاطرز تهیه انواع فست فودطرز تهیه غذاهای فرانسویطرز تهیه و آماده سازی کیش لورنکیش لورن

دستور پخت کیش لورن فرانسوی پرطرفدار


دستور پخت کیش لورن فرانسوی پرطرفدار

پخت کیش لورن فرانسوی یکی از غذاهای سنتی و پرطرفدار فرانسه است که در کل دنیا شناخته شده و معروف می باشد. این غذا معمولا از یک خمیر مخصوص فرانسوی که داخل آن با ژامبون و سایر مواد پر می شود تهیه می گردد.

دستور پخت کیش لورن فرانسوی پرطرفدار

در نوع سنتی این غذا معمولا از پنیر پیتزا استفاده نمی شود اما برای بهتر و خوش طعم تر شدن آن می توان به صورت دلخواه در ترکیب مواد میانی این غذا از پنیر پیتزا نیز استفاده کرد.

این غذا را می توان در دسته غذاهای فست فودی قرار داد و به طور کلی می تواند انتخاب بسیار مناسبی برای کودکان و افراد سخت پسند باشد.

حال در این مطلب قصد داریم تا طرز تهیه کیش لورن بی نهایت خوش طعم را آموزش دهیم. هم اکنون می توانید برای دیدن آموزش این غذای پرطرفدار به ادامه مطلب مراجعه کنید…

طرز تهیه و پخت کیش لورن فرانسوی فوق العاده خوش طعم و دلچسب

دستور پخت غذاهای فرانسوی

مواد لازم برای خمیر:

آرد  ۳۰۰ گرم

کره ۱۰۰ گرم

روغن مایع  ۱۰۰ میلی لیتر

تخم مرغ  ۱ عدد

ماست  ۲ قاشق سوپ خوری

آب سرد  ۳ قاشق سوپ خوری

نمک  ۱/۴ قاشق چای خوری

مواد لازم برای پخت کیش لورن فرانسوی:

ژامبون دودی  ۸ ورق

تخم مرغ  ۳ عدد

خامه  ۱ فنجان

کره  ۲ قاشق غذاخوری

نمک  ۱/۲ قاشق چای خوری

فلفل سیاه  به میزان لازم

جوز هندی  به میزان لازم

پنیر پیتزا  به میزان لازم

طرز تهیه خمیر:

برای درست کردن خمیر ابتدا آرد را در ظرف موردنظر خود ریخته سپس کره ای که به دمای محیط رسیده را به تکه های کوچک تقسیم و به آرد اضافه کرده و با نوک انگشتان آن ها را با آرد مخلوط کنید. حال در ظرفی دیگر سایر مواد خمیر را با یکدیگر مخلوط کرده سپس به آرد اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا خمیر آماده شود. در مرحله ی بعدی پس از اینکه کمی خمیر را ورز دادید روی آن را با کیسه نایلونی پوشانده و به مدت یک ساعت استراحت دهید. در نهایت پس از اینکه حجم خمیر ۲برابر شد آن را با وردنه باز کرده و داخل قالب موردنظر خود مانند قالب تارت قرار دهید به صورتی که حدود ۲ سانتی متر لبه ی قالب را بپوشاند سپس به کمک چنگال روی آن سوراخ هایی ایجاد کرده تا داخل فر پف نکند.

طرز تهیه کیش لورن:

ابتدا فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. حال ژامبون ها را به مدت ۱ الی ۲ دقیقه در آب جوش ریخته سپس آن ها را از آب خارج کرده و خشک کنید. در این مرحله ژامبون ها را ابتدا خرد کرده سپس آن ها را همراه با کره تفت داده تا تغییر رنگ دهند. اکنون تخم مرغ ها را همراه با خامه، نمک، فلفل سیاه و جوز هندی خوب مخلوط کرده سپس ژامبون ها را به آن اضافه کنید. در مرحله بعدی مواد آماده شده را بر روی خمیری که از قبل داخل قالب بازکرده بودید ریخته به طوری که ۳/۴ قالب را پر کند. در نهایت هم روی مواد را با پنیرپیتزا بپوشانید. حال ابتدا حرارت فر را به ۱۵۰ درجه سانتی گراد رسانده سپس قالب را به مدت نیم ساعت داخل فر قرار دهید. پس از این مدت به کمک یک چاقو کیش لورن را تست کرده و اگر مواد آن به چاقو نچسبید غذای خوشمزه شما آماده است. نوش جان
نکته: می توانید به صورت دلخواه پنیر پیتزا را از این غذا حذف کنید.

لطفا در صفحات اجتماعیتون این مطلب رو به اشتراک بذارید …


Source link
برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن