شیرینی

طرز تهیه رنگینک دسر مقوی و بسیار خوشمزه با دستور عالی

طرز تهیه رنگینک خرما مفید و مقوی بویژه برای ماه رمضان

طرز تهیه رنگینک از اون دسته دسرهای مقوی و خوشمزه ی ماه رمضانه که به دو صورت سنتی و مدرن درست میشه. در شیوه سنتی گردو داخل خرما گذاشته میشه داخل ظرف های مستطیل شکل چیده شده, مواد حلوا رو روی خرما ها ریخته و بعد از بستن برش داده میشه. اما در شیوه مدرن خرما و حلوا خرد شده و داخل قالب های تکنفره ریخته میشه که درست کردنش به این صورته

مواد لازم تهیه رنگینک :

آرد سفید :2لیوان
آرد نخودچی :نصف لیوان (قابل حذف هست و بجای آن میتوان آرد سفید ریخت )
کره: 160گرم، ( فقط کره یا مارگارین )
پودر قند: 4 ق غ پر
خرما: به تعداد قالب حدودا با این مقدار 20عدد خرما نیاز داریم
گردو : به میزان لازم
پودر هل: 1 ق چایخوری،
دارچین: 1 ق چایخوری
زنجبیل : 1 ق مربا خوری

طرز تهیه رنگینک دسر مقوی و بسیار خوشمزه با دستور عالی

 

طرز تهیه و مراحل پخت رنگینک :

ابتدا هسته خرما ها رو جدا کرده و داخل هر خرما 1/4 گردو یا نصف گردو گذاشته
آرد سفید رو روی خرارت ملایم قرار می دیم کمی تفت می دیم تا بوی خامی آرد گرفته بشه وبعد آرد نخود را اضافه کرده و کمی هم می زنیم ، سپس کره رو اضافه کرده و مرتب هم می زنیم تا به رنگ دلخواه برسه. (حدود بیست دقیقه زمان میبره).
سپس ظرف رو از روی حرارت برداشته، پودر قند، هل ، زنجبیل و دارچین رو اضافه کرده، هم می زنیم تا خوب باهم مخلوط بشن.
کمی از مواد رو داخل قالب های سیلیکونی ریخته و خوب فشار می دهیم و بعد وسطش خرما و گردو قرار می دیم و مجددا حلوا ریخته و با پشت قاشق صاف و پرس می کنیم.

قالب رو یک تا دو ساعت داخل یخچال قرار داده یا فریزر قرار داده سپس رنگینک ها رو به آرامی از قالب بیرون آورده و با پودر پسته تزیین می کنیم.

رنگینک تا یک هفته داخل ظرف در یخچال قابل نگهداریه.

نوش جان

پیشنهاد سردبیر


Source link
برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن