آموزش انواع غذاها

طرز تهیه شاک شوکا (Şakşuka) غذای ترکیه

طرز تهیه شاک شوکا (Şakşuka) غذای ترکیهطرز تهیه شاک شوکا (Şakşuka) غذای ترکیه

اگر غذای با بادمجان دوست دارید مطمئناً از این غذای خوش طعم ترکی به نام شاک شوکا لذت خواهید برد.یک غذای گیاهی با بادمجان و کدو خورشتی(مسمایی) است. شما باید آن را در روغن زیتون سرخ کنید و با سس گوجه فرنگی مخلوط کنید. سس را با فلفل های سبز و قرمز، پیاز و سیر درست کنید.

یک غذای مناسب به عنوان یک پیش غذا یا یک غذای درکنار گوشت های کبابی  که بسیار خوشمزه می شود. علاوه بر این ، آن را ترجیح می دهند برای همبرگر های کبابی و سینه مرغ، پخش کردن شاک شوکا با نان تست هم عالی می شود.

طرز تهیه شاک شوکا (Şakşuka) غذای ترکیه

شاک شوکا ترکیه با بادمجان

یک غذای خوشمزه و همه کاره :

شاک شوکا یک غذای همه کاره است که می توانید در تمام طول سال با هر سبزی فصل درست کنید، اما ماده اصلی همیشه باید یک بادمجان باشد.شما می توانید شاک شوکا را به همان اندازه ملایم یا تند تهیه کنید که دوست دارید.به سادگی فلفل دلمه ای را با انواع فلفل تند جایگزین کنید و قبل از مخلوط کردن آن با سبزیجات مقداری قلفل تند آسیاب شده یا تکه های کوچک فلفل تند را به سس گوجه فرنگی اضافه کنید.

بعضی از افراد دوست دارند از سس گوجه فرنگی زیادی استفاده کنند تا سس غلیظ تر شود. اما بهتر است گوجه فرنگی های تازه را بپزید تا سبک تر و سس کم تر اسیدی شود.  طرز تهیه ی شاک شوکا بسیار آسان است. فقط مطمئن شوید که حوله های کاغذی داشته باشید تا روغن سبزیجات سرخ شده و بادمجان سره شده را به خوبی به خود جذب کند.درهنگام سرو شاکوشوکا برای چاشنی مقداری مخلوط ماست سیر قرار دهید.

طرز تهیه شاک شوکا (Şakşuka) غذای ترکیه

غذاهای ترکیه ای

مواد لازم برای تهیه شاک شوکا (Şakşuka) :

  • 2 عدد بادمجان بزرگ
  • 1 عدد فلفل دلمه ای سبز
  • 1 عدد یک فلفل قرمز شیرین
  • 1 عدد پیاز قرمز
  •  1 عدد کدو خورشتی(مسمایی) در ضورت مناسب نبودن فصل می توانید از سیب زمینی استفاده کنید
  • 4 حبه سیر(خرد شده)
  • 5 عدد گوجه فرنگی بزرگ (پوست کنده و خرد شده در تکه های بزرگ)
  • 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • 1 قاشق چایخوری شکر
  •  نمک به مقدار لازم برای طعم دادن
  • 1/4 قاشق غذاخوری فلفل سیاه کمتر و بیشتر برای طعم دادن
  • ماست، سیر برای چاشنی

طرز تهیه شاک شوکا :

1- بادمجان را آماده کنید: هر دو انتها را بریده  پوست آنها را به صورت یک ردیف درمیان بکنید و به قطعه های مربعی خرد کنید.

2- بادمجان ها را در یک محلول آب نمک قرار دهید. بگذارید بادمجان حدود 15 دقیقه در حالی که سبزیجات دیگر را آماده می کنید استراحت کند. اینکار تلخی بادمجان را از بین می برد و روغن کمتری جذب می کند.

3- پس از آماده شدن سبزیجات روغن را در یک ماهیتابه یا قابلمه  بریزید و روی  حرارت قرار دهید. در حالی که روغن در حال گرم شدن است، بادمجان ها را در آب کش با آب سرد بشویید و آن را با دستان خود چرخانید تا نمک از بین برود. آن را خوب آبکش کرده و قبل از سرخ کردن آب اضافی آنها را با حوله های کاغذی خشک کنید.

طرز تهیه شاک شوکا (Şakşuka) غذای ترکیه

غذای ترکی سبک

4- بادمجان ها را تا زمانی که ترد شود و لبه ها شروع به قهوه ای شدن کند سرخ کنید. همین کار را با کدو نیز انجام دهید. سبزیجات سرخ شده را اضافه کرده و آنها را روی یک لایه ضخیم از حوله های کاغذی بگذارید، چند دقیقه صبر کنید تا مطمئن شوید هر چه بیشتر روغن کشیده شود.

5- دو قاشق غذاخوری روغن معمولی یاروغن زیتون را در یک ماهیتابه بریزید و پیاز ، سیر و فلفل دلمه ها را سرخ کنید تا تند شود.

6-گوجه فرنگی یا رب گوجه فرنگی، شکر ،نمک و فلفل را اضافه کنید. گرما کم کنید. بگذارید سس مخلوط شود تا گوجه فرنگی ها نرم شوند و شروع به له شدن کنند.

7-درپوش را برداشته، آن را خوب هم بزنید و بگذارید سس تفت بخورد تا بیشتر مایع کم شود. این باید قوام  بیاید.

8- ، بادمجان، کدو،سبزیجات دیگرو سس گوجه فرنگی را اضافه کرده و خوب هم بزنید. درست قبل از سرو مقداری  ماست و  سیر را با هم مخلوط کرده و روی آن بریزید. نوش جان.

مطالب مرتبط:

طرز تهیه سالاد لوبیا سفید ترکیه ای Piyaz

راز خوشمزگی قلیه ماهی


Source link

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن