شیرینی

طرز تهیه کیک شیر داغ با بافت لطیف و نکته های طلایی

طرز تهیه کیک شیر داغ با دستور پخت ساده و سریع

طرز تهیه کیک شیر داغ , از سری کیک هایی است که به راحتی و حتی بدون فر هم می تونید در منزل تهیه کنید .مواد اولیه ساده  یا مثل کیک ساده رو داره که روش پخت اون مقداری فرق میکنه در این حالت بافت کیک بسیار لطیف و نرم هست .

مواد لازم برای تهیه کیک شیر داغ

آرد دو لیوان سرخالی
تخم مرغ 3 عدد
شکر یک لیوان
کره صد گرم
شیر سه چهارم لیوان
بکینگ پودر دو ق م
وانیل یک چهارم ق چ

طرز تهیه کیک شیر داغ با بافت لطیف و نکته های طلایی

روش تهیه و دستور پخت کیک شیر داغ :

ابتدا برای تهیه این کیک خوشمزه آرد و بکینگ پودر رو مخلوط و سه بار الک کنید…
سپس کره را روی حرارت بگذارید تا آب شود، بعد شیر را اضافه می کنیم تا از بغل شروع به جوشیدن کند…
حالا در این مرحله تخم مرغ و وانیل و شکر را 5 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا سفید و کش دار شود، بعد شیر و کره داغ را همزمان با روشن بودن همزن اضافه می کنیم و سریع هم می زنیم و بعد آرد و بکینگ پودر الک شده را می افزاییم و با لیسک به صورت دورانی مخلوط می کنیم تو قابلمه با دم کنی و شعله کم به مدت ۴۵ دقیقه روی گاز می زاریم تا کیک پخته شه…..

البته می تونید با استفاده از خلال چوبی  که به کیک می زنید و چک کنید که کاملا پخته شده باشه .

سعی کنید زمان خیلی زیاد هم برای پخت نزارید (بیشتر 45 دقیقه) چون کیک نرمی خودش رو از دست میده و مقداری خشک میشه . این کیک بسیار مفید هست و به همراه چای یا قهوه می تونید میل کنید.
🔴دوستانی که توی فر میخوان این کیک رو درست کنن در فر 180 درجه به مدت 30 دقیقه می گذاریم…

نوش جان

طرز تهیه کیک ماست کشمش نارگیلی آموزش پخت مرحله به مرحله

پیشنهاد سردبیر


Source link
برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن