شیرینی

طرز تهیه گز آردی آموزش مراحل تهیه گز سوغات اصیل اصفهان

طرز تهیه گز آردی به روش ساده خوشمزه تر از نوع بازاری

طرز تهیه گز آردی بعضی خوشمزه های اطراف ما روش تهیه سده ای داره حتی اگر دسترسی به خرید آماده این گز های آردی ندارید ناامید نشید که به راحتی می تونید در منزل به مثال نوع بازاری یا حتی لذیذ تر و خوشمزه تر از اون تهیه کنید.مواد اولیه ساده ای داره که همیشه در دسترس است و به راحتی می تونید فروشگاه ها تهیه کنید.

مواد لازم برای گز آردی

شکر یک دوم پیمانه
گلوکز یک چهارم پیمانه
گلاب یک چهارم پیمانه
سفیده تخم مرغ یک عدد
پسته پنجاه گرم در صورت تمایل بیشترم میتونید بزنید
آرد سفید مقداری

طرز تهیه گز آردی آموزش مراحل تهیه گز سوغات اصیل اصفهان

 طرز تهیه و دستور پخت گز آردی:

سفیده تخم مرغ رو با همزن برقی بزنید تا پف کنه و برفی بشه
شکر و گلاب رو مخلوط کنید روی حرارت ملایم بزارید تا شکر حل بشه وقتی غلظت گرفت گلوکز رو اضافه کنید و دوباره رو حرارت بزارید با حرارت ملایم تا شهد غلیظی بدست بیاد در حدی که وقتی بین دو تا انگشت تست کردیم کشدار و نخدار بشه
به این مرحله که رسید مقداری از شهد داخل سفیده میریزیم و هم میزنیم بعد کل سفیده رو داخل شهد میریزیم با دور تند همزن رو حرارت مخلوط سفیده و شهدو میزنیم حدود پنج دقیقه تا دوباره حجم بگیره
وقتی کاملا حجم گرفت و سفت شد همزن رو خاموش میکنیم و دوباره رو حرارت ملایم شروع به همزدن میکنیم حواستون باشه ته نگیره و مدام هم بزنید
مواد کااملا سفت میشه و از کنار جمع میشه و وسط قرار میگیره به این مرحله رسید از حرارت بردارید و پسته یا هر مغز دیگه دوست دارید اضافه کنید من صد گرم پسته زدم چون خیلی پر پسته دوس دارم اختیاریه ولی بیشتر از صد دیگه نزنین
خوب حالا قالب مورد نظر رو کفشو یه لایه ارد بریزید از مواد روی ارد پخش کنید سطحشو صاف کنید دوباره مقداری ارد روی سطح گز میپاشیم منسجم میکنیم داخل یخچال پنج شش ساعت قرار میدیم
بعد با نوک چاقو لبه های قالبو آزاد کنید و گز رو قالبی جدا کنید و برشهای منظم بزنید
میتونی مدلهای مختلف مث سکه ای یا رولی در بیارید و داخل ارد بغلطونید
گزها رو داخل ظرف دربسته و داخل یخچال بزارید پانزده تا نیم ساعت قبل سرو از یخچال خارج کنید
تنها فوت کوزه گری غلظت شهد و غلظت نهایی که گفتم کاملا سفت بشه و وسط جمع بشه هست
به جرات میتونم بگم از بازاریها هم بهتر شد.

نوش جان .

 

پیشنهاد سردبیر


Source link
برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن